Vége a Konferenciánknak.

Azt hiszem, hogy a király az a külföldi hallgató volt, aki a szekciója közepén rámírt, h adjam ki a helyezéséről az igazolást. Vagy az a hazai, aki a „B” kar hallgatójaként az „A” szekciót választotta (mi láttuk, hogy NEM az Ő tudományterülete, de hát hol vagyunk mi ahhoz, hogy a szerző ezirányú döntését felülírjuk?), s mindezt a „B” szekció kezdete után 11:47-kor, az „A” szekcióba beregelve írta meg: át tudnánk-e tenni a „B”-be… Vagy az, aki szintén a szekciója közepén ülve „jött rá”, hogy nem is ide kellett volna beadnia a regisztrációját? S mi mind-mind megoldottuk, két (magyarul, angolul) nyelven levelezve.

Legyen itt az áldozatos munkát végzők neve:

BÉKÉSI Áron a kishitű, CSÁNYI Ádám, aki az utolsó nap vett át 2 szekciót mástól (!), GÓRA Valér (aki indult is két szekcióban, sőt, az egyikben 2. helyezést ért el), GRAFFITS Eszter a kis mindenes, KERTAI Bendegúz, aki a KÉT teljes tesi szekciót elvitte a hátán egyedül (s már az absztrakt-kötetet szerkeszti), MITS Nóra, a nagy mindenes és megmondó dzsungelharcos, NÉMETH Sára, TARI Enikő, akik szinte még be sem léptek a szakkoliba, s Enikő akkorát feszített, mint egy harmadéves, s végül, de nem utolsó sorban a történészek titkára, VLASICS Bálint:

MINDANNYIUKNAK ÓRIÁSI KÖSZÖNET!

Vagy a szekció Bizottsági tagok: BÁNHIDI Miklós, a pápai. DELACASSE Krisztina és HADZSIEV Kinga docens asszonyok, FEDELES Tamás, GÁBRIEL Róbert, HÉJJ Andreas és HORVÁTH Béla professzorok, HORVÁTH Györgyi, KARSAI István, KOVÁCS-ÖLLER Tamás és innen üdvözlöm NÉMETH Zsoltot, NYITRAY Gergőt és MRÁZIK Julikát; aztán az elveszett PINTÉR Erika professzor asszony, VÁCZI Márk, VÁRADY Géza, a MIK-esek karmestere, és biztosan kifelejtek valakiket, akik jogosan keresnék magukat a felsorolásban. Külön a FELESÉGEMNEK, aki szintén szekció-elnökségi tagságot vállalt… A szekciók levezetőinek, a zsűritagoknak, a bizottságok tagjainak:

MINDANNYIUKNAK ÓRIÁSI KÖSZÖNET!

A tizennyolcadik konferenciáról „maradt”-akkal együtt 164 hallgatós online konferenciának idén nem szabott határt a PTE TTK rendelkezésre álló ingatlan-állománya: tizenöt szekcióban ítéltünk oda első, második és harmadik helyezéseket. A kiadott Szentágothai emlékérméket meg még nem is számolta össze senki. Durván minden harmadik induló térhet eredménnyel haza. A szekció-elnökök mind egytértettek abban, hogy talán a pandémia miatt, de: a szokásosnál jóval magasabb lett a nívó. A versenyzők között nem akadt olyan, akinek (nem fordítva kellő erőfeszítést a munkájára) ne lett volna megfelelő a tudományos színvonala. GÁBRIEL Róbert-nél pl. nem született 70%-osnál alacsonyabb érékelés! Ezért is, az indulóknak, a lelkiismeretesen felkészülőknek:

MINDANNYIUKNAK ÓRIÁSI KÖSZÖNET!

Köszönjük a TTK vezetésének, hogy támogatta ezt a konferenciát is… S az a rengeteg jókívánság s köszönet, amit kaptunk! Ilyet még nem láttam: A TEAMs-ben a CHAT-re kapcsolva egyetlen véget-nem-érő hálálkodás és gratuláció-folyam az egész bal oldali menü. Úgy látszik: sikerült! Sokan jól érezték magukat. S ennek hangot is adtak. A gratulálóknak és a köszönetnyilvánítóknak, a nem nyilatkozó résztvevőkkel együtt:

MINDANNYIUKNAK ÓRIÁSI KÖSZÖNET!